THE WORLD OF BANKSY

FINS AL 31/12/2021

PER PRIMER COP A BARCELONA

Després de l’èxit de l’exposició “The World of Banksy” a París, us portem el mestre de l’street art a Barcelona. Tot i estar consagrat com a artista de prestigi mundial, Banksy ha aconseguit preservar el seu anonimat sense deixar d’impactar-nos regularment amb obres murals i happenings de tota mena. Veniu a descobrir més de 100 obres de Banksy al Espacio Trafalgar de Barcelona, i gaudiu d’una experiència immersiva única.

Querido público,
Les informamos que continuamos abiertos con todas las medidas de seguridad que se imponen desde la Generalitat y será un placer recibirles en el Espacio Trafalgar. Póngase en contacto con nosotros si desea más información.
______________
Estimat públic,
Els informem que continuem oberts amb totes les mesures de seguretat que s'imposen des de la Generalitat i serà un plaer rebre'ls a l'Espacio Trafalgar. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a més informació.
______________

Dear Visitors,
We are happy to inform you that we stay open with all the required security measures from the government and we are awaiting you at the Espacio Trafalgar. Please do not hesitate to get in touch with us for any complementary information.