THE WORLD OF BANKSY*

25/02 > 31/12/2020

l’experiència immersiva*

 

L’Espai Trafalgar romandrà tancat al públic des del 14 de març fins al 14 abril. Aquesta decisió s’ha pres avui vist l’estat d’emergència en el qual ens trobem. Us estarem actualitzant en tot moment a través de les nostres xarxes socials i pàgina web.

Banksy va néixer probablement a Bristol, al Regne Unit, al voltant de l’any 1974. Esdevé imprescindible en el món de l’art de carrer a la meitat dels anys 90, amb l’estil únic i provocador que ha fet d’ell una llegenda.

QUI ÉS
BANKSY?

 

Exposition "Les Fans Contre-Attaquent" sur La Guerre des Etoiles TM

NO US HO PERDEU

*The World of Banksy. L’experiència immersiva.
L’artista Banksy no està associat amb aquest esdeveniment.

L'Espai Trafalgar romandrà tancat al públic des del 14 març fins al 14 de abril. Aquesta decisió s'ha pres avui vist l'estat d'emergència en el qual ens trobem. Us estarem actualitzant en tot moment a través de les nostres xarxes socials i pàgina web.
-----------
El Espacio Trafalgar se mantendrá cerrado al público desde el 14 de marzo al 14 de abril. Esta decisión se ha tomado hoy visto el estado de emergencia en el cual nos encontramos. Os estaremos actualizando en todo momento a través de nuestras redes sociales y página web.
-----------
Espacio Trafalgar will be closed to public from March 14 until April 14. This decision is part of today’s resolution of state of emergency. We will keep you updated through our web and social media.