ESCOLES I VISITES GUIADES

APRÈN AMB BANKSY

A causa de la naturalesa de les obres de l’artista, l’espai pot ser visitar per diferents franges d’edats, tant per infants d’Educació Primària (6-12 anys) com els adolescents de l’Educació Secundària o Batxillerat (12-18 anys). Els altres grups (no escolars, empreses, associacions…) també son benvinguts a Espacio Trafalgar.

ELS SERVEIS QUE OFERIM

L’Espacio Trafalgar es posa a la vostra disposició i us ofereix diferents serveis segons les necessitats, desitjos o peticions de cada escola, institut, entitat o clients. Els serveis i els horaris que posem a l’abast són les següents:

HORARIS
De Dimarts a Divendres de 10:00 h a 15:00 h
(
altres horaris sota petició)

ENTRADES
8 € / Persona (a partir de 10 persones)
1 docent gratuït (per cada 20 alumnes)

Tot el material creatiu està disponible a la galería.

 

A escollir entre 3 opciones:

  • Visita guiada
  • Activitat didàctica
  • Taller creatiu

    Un snack opcional que inclou fruita, beguda i postre (tots els productes BIO)

VOLEM VISITAR-VOS. QUÈ FEM?

Si ja sabeu com s’organitzarà la futura excursió i voleu contactar amb nosaltres per la realització d’un pressupost o consultar la tarifa d’algun servei, truqueu al 935 156 863 or fill in the following form:

ADREÇA
ESPACIO TRAFALGAR

Carrer Trafalgar, 34, 08010 Barcelona

 

ACCÉS

  • Metro : 1, 4 (Urquinaona)
  • Bus : 19, 120, H16, N4 (Trafalgar Bruc)
  • Aparcaments : Pàrquing Trafalgar – Aparcament Trafalgar : Carrer de Trafalgar, 52 /Pàrquing Saba Arc De Triomf : Carrer de Trafalgar, 82 /Pàrquing Ortigosa : Carrer d’Ortigosa, 7

CONTACTE

+34 935 15 68 63

CONTACT

¡Celebra las Fiestas de La Mercè! Del 23 al 26 de septiembre podrás disfrutar de la fiesta mayor de Barcelona con un set de música, aperitivo y una visita guiada de la exposición "The World of Banksy". Aforo limitado.